Voor groepen

De speeddates

Voor groepen (5+) organiseren we op aanvraag speciale ‘Speeddate je coach’-events in Amsterdam en Rotterdam (op aanvraag)*: tijdens deze speeddates wordt er met verschillende coaches gespeeddate. Jij bedenkt van tevoren een vraag. Vervolgens gaan de coaches met jou hierover kort in gesprek (slechts zeven minuten).
*op aanvraag onderstrepen en koppelen aan contactformulier

Met speeddates maak je het voor een groep leuk en toegankelijk om de juiste coach te vinden. Speeddates zijn niet alleen een efficiënte en effectieve manier om kennis te maken met coaching en coaches. Deelnemers lopen na een speeddate vaak al vol inzichten en inspiratie de deur uit, nog voor een coachtraject is gestart. Met mee inzicht in zichzelf en hun coachvraag.

De voordelen van speeddate je coach:

  • Eenvoudig: kort maar krachtig kennis maken met uiteenlopende coaches en niet allerlei losse kennismakingsgesprekken hoeven voeren.
  • Vrijblijvend: Geen klik? Geen probleem. Iemand hoeft de coaches niet te voorzien van een ‘ja’ of ‘nee’.
  • Inspiratie: 10 keer 7 minuten in gesprek over jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken: je loopt sowieso met inzichten over jezelf de deur uit, nog voor een coachtraject is gestart.
  • Efficiënt: meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd meedoen.
  • Dichtbij en leuk: Speeddates vinden plaats op mooie centrale locaties in een huiselijke warme sfeer.

Speeddate je coach is bekend van o.a. Vrij Nederland

Aan wat voor coaching kun je zoal aan denken?

Met een netwerk aan gediplomeerde en gecertificeerde coaches kunnen we een speeddate-event op maat organiseren voor jouw organisatie. Is er een interne coachpool? Ook dan is een speeddate is heel mooi middel om coaches en coaching dichterbij meedwerkers te brengen. Een combinatie van interne en externe coaches is ook mogelijk.

Business Coaching

Hebben medewerkers te maken met een (snel) veranderende omgeving? Of kunnen medewerkers hulp gebruiken bij het ontwikkelen van leidinggevende kwaliteiten? Dan kan business coaching worden ingezet.

Loopbaan Coaching

Voor medewerkers die begeleiding willen bij het verder ontdekken en ontwikkelen van een volgende stap in hun loopbaan.

Stress Coaching

Om medewerkers te helpen bij het verminderen van stress en het voorkomen van een burn-out. Coaches kunnen bijvoorbeeld helpen bij het stellen van grenzen en het terugvinden van een goede balans.

Team Coaching

Teamcoaching zet je in om de interactie in een team te beïnvloeden . Met als doel dat het team als geheel beter gaat functioneren. Het kan concreet bijvoorbeeld ook gaan om teams die zelfsturend moeten zijn of worden. Of teams die meer Agile moeten (leren) werken.

Top