Over

“Ken jij nog een goede coach?” Een vraag die vaak voorbijkomt, maar waar weinig mensen een goed antwoord op hebben. Uit ervaring weet ik hoe waardevol een goede coach is. En hoe moeilijk het kan zijn om precies die coach te vinden die op dat moment bij jou en jouw vraag past. Wat precies bij jou past hangt bovendien af van wat je op een specifiek moment in je leven nodig hebt.
Zelf heb ik bijvoorbeeld veel gehad aan mijn coach Bobba die me leerde luisteren naar mijn gevoel en hielp een paar blokkades te doorbreken. Mijn coach Charlotte bracht juist een voorwaartse doe-kracht teweeg. Zij hielp mij met het zetten van concrete stappen en het boeken van resultaten als ondernemer.
Uit ervaring weet ik ook dat je vrij snel kunt voelen of er een match is. En dat je in korte tijd al verrassende inzichten op kunt doen waarmee je vervolgens weer verder de diepte in kunt.
Ik gun iedereen een coach die je werkelijk verder helpt.

Door mijn vele reizen en internationale contacten heb ik een breed netwerk aan coaches wereldwijd. En steeds meer coaches werken online waardoor we tegenwoordig niet meer gebonden zijn aan een coach om de hoek. Ik moest daar zelf wel even aan wennen maar ondertussen vind ik het fantastisch dat ik overal ter wereld kan contacten met mijn coach. Want een ding weet ik zeker: er zullen weinig periodes zijn in mijn leven waarin ik geen coach aan mijn zijde heb!

NEEM CONTACT OP

Top